Cursuri de limba straina: ENGLEZA, GERMANA , FRANCEZA, ITALIANA, SPANIOLA, ROMANA PENTRU STRAINI.

De ce să înveți o limbă străină cu Lexis?

 

Cine suntem

Povestea noastră începe în 1993, când am deschis prima școală privată de limbi străine din România, cu 10 centre în București, Brașov, Pitești, Ploiești și Sibiu. 

Titlul de cea mai mare școală de limbi străine ne-a motivat să fim dedicați excelenței în educație, de peste 28 de ani. Ne mândrim cu rezultatele deosebite ale cursanților noștri, care acum ocupă funcții importante în toată lumea. 

Suntem o școală internațională, cu filiale în diferite țări: România, Republica Moldova, Bulgaria și Grecia. Dispunem de un program școlar bine structurat, bazat pe continuitate și comunicare, concentrându-ne eforturile asupra dezvoltării abilităților de comunicare și acumulării cunoștințelor generale de către studenți.

 

Valorile noastre

Respectăm și ne bazăm pe valori ca:
•    studierea este o experiență continuă
•    limbă străină constituie puntea spre o nouă cultură;
•    parteneriate durabile;
•    profesionalism și colaborare.

 

Despre profesori

Suntem onorați să facem parte dintr-o echipă de profesori extraordinari, cu cele mai înalte certificări recunoscute la nivel internațional cum ar fi Celta, Delta și cu doctorate în lingvistică și filologie, pasionați și cu rezultate remarcabile. Un plus este și faptul că unii profesori au dublă specializare în psihologie sau științele educației, sunt traducători, autori de dicționare (Oxford Lingua).

Suntem o prezență constantă la conferințele internaționale de educație și beneficiem exclusiv de traineri internaționali de top, care oferă echipei Lexis pregătire personalizată în predarea modernă a limbilor străine. 

 

Lideri în educație

Inovația ne definește activitatea! Pentru prima dată în România, am lansat conceptul de școală privată de limbi străine, am adus examenele Trinity College, platforme educaționale noi (Burlington English și Axon), manualele Oxford și Hueber. 

Am organizat primele cluburi de vară cu predare intensivă în limba engleză – Lexis Summer Clubs și primele tabere educaționale și de creație, în limba engleză, precum și primele ateliere de parenting. Tot noi am fost primii care am implementat cursurile online.
Noi am deschis drumul, ceilalți ne-au urmat. 

 

Examene de limbă și certificări recunoscute internațional
Puteți să obțineți un certificat recunoscut internațional care să ateste nivelul de limbă engleză, germană sau franceză, cu ajutorul nostru. Profesorii Lexis sunt specializați pe tehnicile și tematica de examen și au obținut rezultate deosebite alături de cursanți.

În 2019, Lexis a devenit “Gold Preparation Centre”, distincție oferită de Cambridge English Assessment ‒ departamentul de examene din cadrul Universității Cambridge din Marea Britanie. Aceasta atestă excelența în pregătirea cursanților pentru examenele Cambridge English, cu rată de promovabilitate de 99%.

Vă atingeți obiectivele alături de noi
Suntem partenerii voștri în atingerea obiectivelor și vă punem la dispoziție un proces eficient de învățare, cu cele mai bune rezultate. Ne bazăm pe cele mai moderne instrumente, tehnologii, metode de predare și manualele celor mai consacrate edituri din Marea Britanie, cum sunt Cambridge și Richmond.

Alături de noi veți putea să vă monitorizați în permanență progresul. Înainte de a alege cursul potrivit, veți beneficia de o testare complexă a nivelului de limbă, care măsoară toate abilitățile lingvistice și un raport detaliat de evaluare, cu recomandări personalizate.

 

Școlile Lexis

•    Lexis, parte loială a comunității
•    Sprijinim comunitatea, alături de parteneri: Organizația Viitor Plus, și Organizația Umanitară Concordia;
•    Sponsorizăm balurile liceenilor;
•    Evenimente sportive ca tenis, ciclism, înot sau atletism;
•    Participăm la strângeri de fonduri și acțiuni caritabile;
•    Ne implicăm în diverse campanii: Plant a Tree, DEAR Day: Drop Everything and Read, SOS Campaign (Save Our Smile).

Ne mândrim cu rezultate deosebite