Cursuri de limba straina: ENGLEZA, GERMANA , FRANCEZA, ITALIANA, SPANIOLA, ROMANA PENTRU STRAINI.

În familia LEXIS toată lumea, cu mic cu mare, e fericită și mulțumită. Copiii care ne calcă pragul o fac întotdeauna cu zâmbetul pe buze și cu chiote de bucurie. Vara e „Vacanța la LEXIS” și plăcerea de a ieși din tipare, de a da la o parte cărțile, caietele și ghiozdanele. La LEXIS suntem mereu puși pe șotii și pe distracție și ne place să învățăm într-un mod creativ și prin experiență directă. Însă după ce terminăm cursurile de an, ne îmbarcăm în aventura LEXIS și dăm drumul imaginației și aventurii.

Vara 2022 la LEXIS a însemnat LEXIS on the Move. Programul nostru inovativ a îmbinat conceptul de tabără urbană (câteva ore pe zi) cu excursii de zi și cu mini-tabere (Pitești și Brașov). Am pus accent pe dezvoltarea globală a copilului prin învățarea experimentală, prin modelarea armonioasă a personalității, cu ajutorul unor activități distractive și variate. Astfel, am vizitat Grădina Botanică din București, ne-am plimbat cu toate mijloacele de transport – tren, autobuz, tramvai, barcă, mașină, taxi – am organizat un „Treasure Hunt” în Herăstrău și am participat la numeroase ateliere. În modul lor original de gândire și abordare, copiii ne-au învățat să privim lumea prin ochii lor, să ne bucurăm de ploaie și să sărim în băltoace, dar și faptul că o înghețată are un gust mult mai bun în singura zi ploioasă și friguroasă din vară! Profesorii și elevii s-au distrat luptându-se cu pistoalele cu apă și mâncând gogoși. Adulții, la rândul lor, au redevenit copii pentru două săptămâni și au avut ocazia de a-și retrăi copilăria.

De departe însă, preferatele tuturor au fost excursiile unde au rămas peste noapte. De la libertatea de a mânca „de excursie”, la plimbatul cu trenul sau cu vaporașul, la jocurile „de tabără” și la poveștile lungi înainte de culcare, LEXIS on the Move a însemnat pe scurt: bucurie pură. La Pitești copiii au participat la ateliere creative, au vizitat sediul LEXIS PITEȘTI și s-au împrietenit cu copiii LEXIS Pitești. Au pornit împreună în Aventura Park unde s-au cățărat peste tot, s-au dat cu tiroliana și au urmat trasee de aventură. Zâmbetele lor spun totul, iar pentru noi, aceasta este cea mai mare satisfacție!

În cea de-a doua excursie, în orașul de la poalele dealului Tâmpa, la Brașov, echipa s-a mărit: cursanții și profesorii de la LEXIS Brașov au făcut gașcă cu ceilalți copii și s-au jucat împreună mima, Twister, jocurile copilăriei. Au spus povești, au rezolvat puzzle-uri și s-au distrat cum numai copiii știu să o facă: fără griji, implicați 100%, trăind clipa. Câte avem de învățat de la ei!
Cele două săptămâni au zburat într-o clipită. Ultima zi a însemnat un concurs de talente. Copiii LEXIS ne-au arătat că pe lângă faptul că sunt buni la engleză și la germană, au tot felul de alte talente: dans modern și contemporan, gimnastică, rap, cântec, jonglat. S-au acordat premii și medalii și s-au bucurat de vacanța la LEXIS, tabăra urbană LEXIS on the Move. Cu promisiunea de revedere în toamnă pentru cursurile de an LEXIS, copiii au plecat în vacanță, lăsându-ne pe noi să pregătim programul de vară din 2023.

Inscrie-te acum