LEXIS 25

Dupa promotiile din vara 2018, dupa lansarea noului format al clubului de vara si evenimentele desfasurate la inceputul anului scolar, ne bucuram sa va oferim si noua versiune a site-ului Lexis. Acesta este punctul de pornire intr-o incursiune in lumea LEXIS: un stil de predare-invatare care da elevului senzatia realitatii prin interactivitate 100%, prin tehnicile de predare, de captare a atentiei, de memorare. Speram sa va faca placere aceasta varianta potrivita cu starea de spirit a echipei Lexis dupa 25 de ani de activitate in Romania. Vrem sa va transmitem optimismul si ambitiile noastre, tineretea, prietenia si dorinta de a comunica permanent.

Veti recunoaste activitati vechi, veti descoperi cursuri noi, evenimente si parteneriate de care vom beneficia cu totii. Veti primi informatiile la zi privind schimbarile din invatamantul romanesc, dar si modificarile survenite in organizarea examenelor Cambridge. Cele mai interesante teme vor fi abordate in articolele de pe blog, iar momentele memorabile din cadrul activitatilor noastre vor fi ilustrate in galeria foto.

Si in sfarsit … lansarea!

Dragi vizitatori, va asteptam sa popositi oricand aveti timp. Contactati-ne daca aveti intrebari. Departamentul educational, intreaga echipa de profesori si directori ai scolilor Lexis vor raspunde intrebarilor dumneavoastra.