POLITICĂ DE CONFIDENŢIALITATE

PRIVACY POLICY

Lexis Şcoli de Limbi Străine este marcă înregistrată şi detinută de Lexis SRL. Utilizarea acestei mărci, a domeniului, a numelui Lexis sau a produselor sub marca Lexis, în formă directă sau “mascată” (ex. meta tag-uri, tehnici de indexare, copiere şi folosire a materialelor proprietate Lexis) fară permisiunea prealabilă scrisă a Lexis şi/ sau menţionarea sursei este interzisă şi se pedepseşte conform legii.

Lexis SRL este autorul site-ului şi beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislaţiei române şi internaţionale. In lipsa altor precizări, toate materialele informative sau cu caracter didactic, incluzând articole, imagini, ilustraţii, design-uri, fotografii, clipuri audio/video samd sunt proprietatea societatii Lexis SRL.

Utilizatorii site-ului pot adresa întrebări sau trimite comentarii, sesizări şi sugestii, idei sau observaţii cu privire la conţinutul şi structura site-ului lexis.ro, dacă conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, care să afecteze viaţă privată, drepturile de proprietate intelectuală, ale companiei Lexis SRL sau ale unor terţe părţi şi care nu conţin viruşi sau derulează campanii politice/electorale, de dezinformare, intimidare sau de instigare etc. Nu puteţi folosi o adresă de e-mail falsă sau să vă asumaţi o altă identitate. Lexis SRL îşi rezervă dreptul de a îndepărta sau edita o astfel de informaţie.

Alte site-uri

Acest site contine link-uri către alte resurse de pe internet. Nu suntem răspunzători de modificările apărute în conţinutul site-urilor pentru care asigurăm hyperlink-uri sau pentru politicile acestora de confidenţialitate.

Politica de Confidentialitate privind Datele cu Caracter Personal

Incepand cu data de 25.05.2018, in toate tarile membre ale Uniunii Europene, devine aplicabil Regulamentul nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date ( GDPR).

Lexis SRL va administra toate datele personale primite cu ocazia utilizarii paginii web in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare in materia protectiei si securitatii datelor cu caracter personal.

1. Scopul colectarii datelor personale
Lexis SRL utilizeaza datele personale in vederea prezentarii serviciilor pe care le furnizeaza, pentru informare cu privire la organizarea de evenimente, cu privire la ofertele speciale in curs, cu privire la efectuarea unor cercetari de piata in scopul imbunatatirii calitatii serviciilor furnizate.

In cazul in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor Dvs. in scopul aratat mai sus, aveti posibilitatea ca, in orice moment si fara nicio justificare, sa va exprimati pozitia in acest sens prin inaintarea unei solicitari scrise pe coordonatele societatii noastre prezentate mai jos.

2. Categorii de date colectate prin intermediul acestui website
Pentru luarea la cunostinta a informatiilor prezentate pe website-ul Lexis SRL nu este necesara oferirea datelor personale.

In scopul exploatarii tehnice a website-ului, Lexis SRL utilizeaza temporar urmatoarele informatii, care sunt evidentiate automat administratorului acestui website:

– adresa de internet de protocol (IP);

– denumirea domeniului (URL);

– datele de accesare;

– file-ul de accesare al clientului ( denumirea file-ului si URL);

– codul HTTP al parolei raspuns;

– datele paginii web de unde se face accesarea;

– denumirea browserului;

– adresa de e-mail;

– numar de telefon.

Aceste date, transmise ca parte a procesului de vizionare si de inregistrare ale utilizatorului pe website, prin formular, comentarii sau email direct, vor fi folosite doar pentru scopul pentru care au fost transmise. Informatiile colectate de la vizitatori nu vor fi comercializate sau divulgate, cu exceptia situatiilor in care se impune respectarea unor interese legitime sau indeplinirea unor obligatii legale.

Lexis S.R.L., prin intermediul website-ului nu va va solicita si nu se va folosi de urmatoarele informaţii: domiciliu, CNP, fotografie, numar de telefon, informatii bancare, originea etnica sau rasiala, apartenenta politica, apartenenta sindicala, viata sexuala, convingeri politice, religioase si filosofice, condamnari penale, sanctiuni administrative sau contraventionale, starea de sanatate.

3. Politica privind cookie-uri
Lexis SRL poate utiliza cookie-uri pentru a colecta informatii despre sectiunile website-urilor pe care le vizitati, despre serviciile care va intereseaza si pentru a urmari navigarea pe website-ul sau.

Majoritatea browserelor web sunt setate sa accepte cookie-uri. Puteti bloca fisierele cookie sau puteti seta browserul sa primeasca un mesaj de avertizare inainte ca orice cookie-uri sa fie salvate pe PC.

Cu toate acestea, modulele cookie pot fi necesare pentru difuzarea unumitor aplicatii pe website-ul nostru, iar blocarea acestora poate duce la imposibilitatea accesarii anumitor aplicatii.

4. Drepturile utilizatorilor
Prin aceasta Politica de Confidentialitate sunteti informat/a cu privire la drepturile de care beneficiati in temeiul GDPR, respectiv:

Dreptul la informare – dreptul de a fi informat/a cu privire la prelucrarea si protejarea datelor cu caracter personal de catre Lexis SRL;
Dreptul de acces la date – dreptul de a obtine de la Lexis SRL confirmarea faptului ca datele Dvs. personale sunt sau nu prelucrate de catre aceasta;
Dreptul la rectificare – dreptul de a obtine rectificarea datelor inexacte, precum si completarea datelor incomplete;
Dreptul la stergerea datelor ( dreptul de a fi uitat) – dreptul de a obtine, in masura in care sunt indeplinite conditiile legale, stergerea datelor cu caracter personal;
Dreptul la restrictionarea prelucrarii;
Dreptul la portabilitatea datelor – dreptul de a receptiona datele personale intr-un format usor de parcurs si de inteles, precum si dreptul de a solicita Lexis SRL sa transfere datele catre un alt operator;
Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale – dreptul de a solicita si de a obtine retragerea, anularea sau modificarea oricarei decizii bazate exclusiv pe prelucrari efectuate prin mijloace automate ( care include crearea de profiluri);
Dreptul de a se adresa justitiei sau Autoritatii Nationale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal cu o plangere privind incalcarea drepturilor ce decurg din legislatia privind protectia datelor cu caracter personal.
Pentru exercitarea acestor drepturi, aveti posibilitatea de a inainta o solicitare in scris, datata si semnata, catre Lexis SRL, utilizand urmatoarele coordonate : Bucuresti, str. Traian, nr. 246, et. 2, ap. 4, sector 2 / e-mail : secretariat@lexis-romania.eu .

Aceasta Politica de Confidentialitate a fost actualizata si intra in vigoare la data de 21.05.2018.