Cursuri de limba straina: ENGLEZA, GERMANA , FRANCEZA, ITALIANA, SPANIOLA, ROMANA PENTRU STRAINI.

Scopul LEXIS este de a ne asigura că procesul de învățare continuă pentru elevii noștri. Așadar, dorim să venim în sprijinul dvs. cu un program special de vară, conceput împreună cu specialiști în educație.

 
Sub denumirea de Părinți pentru o vară, LEXIS își deschide porțile zilnic, din 1 iulie până în 20 august, tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani, în program extins, adică de la ora 8:00 la ora 18:00
 

Pe lângă supravegherea copiilor, am pregătit o gamă larga de activități diverse, menite să îmbogățească cunoștințele de cultură generală, precum și să dezvolte abilități de învățare, toate presărate cu exact câtă engleză este nevoie pentru ca distracția să nu se oprească! 

Menționăm aici doar câteva dintre activitățile pe care le-am pregătit pentru toți cei interesați: 

  • Știați că? – Activități distractive și interactive de extindere a culturii generale;
  • Activităti de arte plastice și decorative (desen, pictură, colaj, modelaj etc.);
  • Teatru – mergem la teatru, dar învățăm și noi secretele lumii de dincolo de scenă;
  • Muzeul virtual – vizite virtuale la muzee din țară și din străinătate;
  • Scriere creatoare – învățăm să scriem povești și poezii;
  • Jocuri/ proiecții video/ excursii în natură;
  • Ore de știință și experimente; 
  • Activități de comunicare în limbă engleză;
  • Vizite la Muzeul Antipa, Gradina Botanica, Ferma Animalelor, etc

Program orientativ pentru o zi: La ora 8:00 ne întâlnim la sediul nostru și începem ziua cu un mic dejun savuros și sănătos. Apoi, continuăm cu activități în limba engleză pregătite de profesorii noștri. La ora 12 ne pregătim pentru un prânz complet și delicios. Pentru siestă, vom participa la o mulțime de ateliere creative, ne vom juca, vom face sport și nu în ultimul rand, ne vom relaxa in aer liber! În jurul orei 16:00 vom servi o gustare, după care ne vom întoarce la sediu unde, începand cu ora 17:30, îi așteptăm pe părinti.

A fost un an greu pentru noi toți. Ne-am confruntat cu dificultățile emoționale ale izolării și distanțării fizice, precum și cu nevoia de adaptare la munca și învățământul online. Acum, cu toții avem nevoie să petrecem mai mult timp în aer liber și în compania celorlalți. Așadar, abia aștepăm să vă revedem sau să vă cunoaștem la Școala de Vară LEXIS, în cadrul programului Părinți pentru o vară.

Programul va fi disponibil in Bucuresti in sediile Lexis Casin, Lexis Mosilor si Lexis Oltenitei.
 

Inscrie-te acum