Share

Va prezentam echipele Lexis

Doriti sa va inscrieti in anul scolar 2018 – 2019 ?

Va reamintim ca INSCRIERILE CU REDUCERE DE 15 % vor avea loc doar in lunile IUNIE si IULIE. Aflati detalii despre cursurile care va intereseaza, contactand direct scoala Lexis unde doriti sa faceti inscrierea. (Scroll down si Click pe icon-ul corespunzator.)

Angajatii Lexis sunt fara indoiala interfata prin care administratia organizatiei se conecteaza la sursele de informatie, la viata sociala si culturala din Romania. Asa va cunoastem emotiile, interesele, telurile si ambitiile.

 
Foarte tineri si plini de entuziasm sau cu multa experienta, dar excelent adaptati ritmului alert al schimbarilor, colegii nostri  pot fi intalniti la oricare dintre sediile din Bucuresti sau din tara: economisti, juristi, specialisti IT, PR, marketing, consultanti  educationali si traineri de limbi straine.
 
Conditiile de admitere si programa scolara sunt aceleasi oriunde alegeti sa va inscrieti. In fiecare scoala veti beneficia de echipamente audio-video, table interactive, laboratoare de limbi straine, acces Wi-Fi  gratuit. Metodele de predare au o singura unitate de masura: profesionalismul. Dar cum totul trebuie sa fie cu masura, cunoscandu-i veti vedea cum se imbina exigenta cu amuzamentul, seriozitatea cu jocul, tehnologia IT cu emotiile pozitive.
 
Va asteptam la oricare dintre cele 12 sedii din Bucuresti, Brasov, Constanta, Pitesti, Ploiesti sau Sibiu.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!