GULLIVER’S TRAVELS 2018 – un program de vara original

Dragi părinţi,

Şi copilul dumneavoastră poate să fie un mic Gulliver, curios, inventiv, dornic de cunoaştere, socializare şi aventură.  Ca şi eroul romanului cu acelaşi nume, copiii care vor participa la noul program de vară iubesc sau se vor îndrăgosti de limbile străine.

De ce? Pentru că în vacanţă suntem … liberi. Liberi să învăţăm în clasă, în afara clasei, să învăţăm prin joc, dar respectând o programă, să învăţăm apelând la cele mai noi şi neaşteptate tehnici de învăţare.

Vom folosi inteligenţa logico-matematică a copilului dumneavoastră pentru a-l ajuta să înveţe mai uşor. Vom apela la inteligenţa muzicală a copiilor, la inteligenţa lor verbală şi cea emoţională.

Copiii care au iubit Clubul de vară, vor adora “Calatoriile lui Gulliver” şi evadările în universuri de cunoaştere foarte dragi copiilor.

Durata programului: 60 ore

Orar: 9:00 – 13:00

Taxa: 187 euro/ pers. + TVA (plata in lei)

Inscrierile pentru scoala de vara sunt in desfasurare. Deoarece numarul de locuri este limitat, va rugam sa contactati sediul unde doriti sa faceti inscrierea. Solicitati inregistrarea pe lista de asteptare. In acest fel, pana la luarea unei decizii, veti avea locul rezervat timp de o saptamana pentru una din perioadele:

18 iunie – 6 iulie

9 iulie – 27 iulie

Va invitam sa ne contactati daca doriti o prezentare mai amanuntita a programei de engleza si a celorlalte activitati.

Va fi cu siguranţă o vară de neuitat!

Dacă vă tentează provocarea noastră,

vă rugăm să luaţi legatura cu sediile LEXIS pentru detalii:

Our Staff

 

 

 

 

 

 

 

 


INTERNATIONAL SUMMER SCHOOLS UK 2018

Impreuna cu partenerii nostri de la Study Tours am selectat trei locatii din Marea Britanie care corespund celor mai pretentioase gusturi. Conditiile oferite anul trecut au primit din partea elevilor si profesorilor insotitori calificativul “Excelent” la toate categoriile: conditii de cazare si masa, program educational, program turistic si de relaxare, securitate/ supraveghere si transport.

Pentru detalii, va rugam sa contactati scoala Lexis din orasul dumneavoastra: CONTACTE LEXIS.

GALERIE FOTO

12 CLUBURI DE VARA LEXIS 2017
Unii sunt sportivi, altii inventivi, uneori devin copii, cateodata sunt sentimentali. Intotdeauna sunt responsabili. Uneori sunt severi, nu tolereaza lipsa de seriozitate. De fapt sunt flexibili si toleranti si niciodata nu-si dezmint seriozitatea si responsabilitatea pe care le-o da profesia.

Profesorii sunt pregatiti sa-si reia rolul in cadrul programului Summer Clubs WOW. Sub deviza “Window on the World” s-a desfasurat primul club de vara in 1994. S-au schimbat elevii, s-au schimbat gusturile. Profesorii au tinut pasul cu tehnologia, ramanand aceiasi ghizi competenti ai copiilor. Am reluat deviza pentru a demara succesiunea de evenimente organizate pentru cea de-a 25 aniversare.

Va asteptam la inscrieri. Let the fun begin!

 

 

SUMMER CAMPS IN THE UK

New!
Summer Holidays 2017 for an authentic cultural, entertaining, social and linguistic experience
“Living English with the English” programme:

– English course with native teachers

– excellent accommodation in modern, comfortable campuses

– visits to the most important tourist attractions

– recreational activities (games, sports, projects, shopping etc)

For more information, call us at: 021 – 225 1978 Inscrierile se pot face la toate scolile Lexis din: Bucuresti, Sibiu, Brasov, Constanta, Ploiesti si Pitesti

 

In curand, detalii despre: Clubul de vara 2017

Alaturati-va comunitatii Lexis pe pagina noastra Facebook unde vom anunta calendarul inscrierilor pentru  testul de plasare si pentru a rezerva din timp un loc pentru copilul dumneavoastra.

Copy of 12650840_1058367930852772_770347647847149298_n

 

 

 

 

 

No Comments Yet.

Add your comment

You must be logged in to post a comment.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!