Clasa a V-a – VIII-a (a IX-a)

ENGLEZA, GERMANA

Grupa: 10 – 12 copii
Durata curs: 24.09.2017 – 14.06.2018
Frecvenţă: 2 sedinţe/ săptămână
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
♦ AVENTURA PREADOLESCENTEI
( nivel A,B,C) 
 
♦ AVENTURA PREADOLESCENTEI PLUS
( nivel D)
Manualele si metodele de predare sunt perfect adaptate acestei grupe de varsta, greu de motivat si poate si mai greu de multumit. Structura manualelor permite abordarea problemelor de gramatica si activarea abilitatilor de vorbire, scriere, ascultare si citire intr-un mod original. Proiectele, temele de conversatie si introducerea tehnologiei sunt suficiente motive pentru ca tinerii sa se implice cu entuziasm in activitatile desfasurate in clasa si in pregatirea individuala.
Jocul, umorul, evidentierea calitatilor si realizarilor fiecarui elev, dezbaterile pe teme de interes asigura o atmosfera pozitiva si le stimuleaza creativitatea, spiritul critic, cooperarea, si cel mai important, comunicarea eficienta.
 
 La sfarsitul cursului, absolventii dau examenul Final Diploma Test.

Absolventii nivelului D (Upper-Intermediate) primesc clasificarea B2 pe scala CEF si pot sa inceapa pregatirea pentru sustinerea examenelor ESOL:

       Cambridge (FCE) , Trinity (ISE) , TOEFL , IELTS

 

 

5 Comments

 1. Victor Zaharia

  Sunt interesat de a invata Engleza, mai am doi colegi.
  Am 34 ani

  • LexisEdu

   Va rog sa contactati secretariatul scolii Lexis din orasul dv sau cel mai apropiat sediu din Bucuresti pentru informatii privind tipul de curs de limba engleza care va intereseaza, taxe, durata etc. Datele de contact le gasiti pe pagina Scolile Lexis.

 2. Adriana

  Buna ziua,
  Sunt interesata pentru un curs de limba germana pentru fiul meu incepand din septembrie 2013. As dori sa stiu daca orele de curs se stabilesc in functie de orarul scolar al elevilor. Din toamna va intra in clasa a-VII-a si probabil va invata dupa amiaza la scoala. Exista posibilitatea sa urmeze cursul dumneavoastra diminieata?

  • LexisEdu

   Buna seara,

   Da, exista sansa ca pentru acelasi nivel de varsta si cunostinte sa se formeze chiar mai multe grupe cu program dimineata si d.a. Va recomand sa luati legatura cu scoala Lexis unde doriti sa inscrieti copilul pentru a afla daca exista deja un proiect de orar pentru anul scolar viitor.

   Va amintesc ca pana la 31 iulie inscrierile sunt cu discount de 15%. Dupa ce se stabileste nivelul de cunostinte al copilului, veti putea face si inscriere online pentru a beneficia si de reducerea de 5%.

   Sper ca fiul dv sa devina elevul nostru. Va doresc o vacanta placuta.

 3. Silviu Badea

  Copilul meu are 16 ani. Studiaza la liceu la o clasa “bilingv engleza” (asta inseamna ca a luat acel examen de limba). Intentionam sa-l inscriem la cursurile de engleza cu intentia ca la sfirsitul lor sa poata trece examenul CAE nivel C1. Locuim in Drumul Taberei, iar el studiaza la un liceu in zona Obor. Nu in ultimul rind ne intereseaza cam care ar fi programul cit si PRETUL. Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Add your comment

You must be logged in to post a comment.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!