ENGLEZA  GERMANA  FRANCEZA  ITALIANA  SPANIOLA
◊ Pre-juniori Kids (4 ani)
◊ Pre-juniori 0 – 1 (5 – 6 ani impliniti la 1 octombrie)
◊ Pre-juniori 2 (elevi clasa I)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pre-juniori Kids NOU!
EXPLORAREA EU-lui
INVATAREA PRIN CELE 5 ARII DE INTERES IN DEZVOLTAREA COPILULUI : motrica, emotionala, artistica, sociala si intelectuala
Grupa: minim 6 copii
Durata curs: 26.09.2016 – 31.05.2017
Frecventa: 2 sedinte/ saptamana
Descriere:  dobândirea unor competenţe de exprimare orală şi înţelegere a mesajelor audio în limba engleză, utilizarea unui vocabular adecvat vârstei, pronunţie şi intonaţie corecte, spontaneitate şi naturaleţe în conversaţie.
 
Pre-juniori 0 – Pre-juniori 1
EXPLORAREA PRIN JOC
 
Grupa: minim 6 copii
 
Frecventa: 2 sedinte/ saptamana
Descriere curs:  Cursul isi propune dezvoltarea unei atitudini deschise si pozitive fata de studiu in general si studiul  limbilor straine in particular printr-o varietate de activitati cum ar fi: povesti scurte si atragatoare, cantece, jocuri si rime. Sunt  folosite metodele care si-au dovedit eficienta de-a lungul timpului in studiul limbilor straine:
 • Immersion (metoda ce permite copilului  sa participe activ intr-un mediu  in care se vorbeste predominant limba engleza/ franceza)  
 • the Natural Approach (metoda care stabileste ca fapt invatarea cuvintelor in mod natural) 
 • Total Physical Response (TPR) – metoda ce incurajeaza copiii sa se miste si sa reactioneze in concordanta cu limbajul invatat.
Pre-juniori 2 (elevi clasa I)
EXPLORATORII ABC
Grupa : minim 6 copii
Durata curs: 26.09.2016 – 31.05. 2017
Frecventa: 2 sedinte/ saptamana
Descriere curs: Cursul ofera activitati potrivite nivelului de achizitionare a unei limbi straine:  nivelul anterior fazei de productie (copilul intelege in mod predominant, dar nu verbalizeaza), producere de limbaj in stadiul elementar ( copilul poate comunica folosind cuvinte sau expresii scurte) si in fine, nivelul de aparitie a vorbirii (copilul a achizitionat un bagaj de cunostinte si il foloseste comunicand prin expresii si propozitii scurte).
 
Vocabularul e strans legat de tema lectiei, e introdus gradual si apoi refolosit pana la sfarsitul cursului in fiecare unitate. Cuvintele sunt prezentate atat ca unitati lexicale separate cat si in expresii. Se face uz intens de suportul vizual.
 
Folosirea materialalor auditive da o nota jucausa si reprezinta in acelasi timp o modalitate  amuzanta de a expune copilul la un nou set de termeni si structuri gramaticale si de a le revizui.
 
La ambele niveluri de varsta sunt introduse conform programei scolare:
 • activitati interactive ce se realizeaza cu ajutorul tablei inteligente (video si jocuri lingvistice, exercitii pentru imbunatatirea pronuntiei si intonatiei)
 • activitati desfasurate in laboratorul de calculatoare
 • activitati finalizate prin proiecte de grup

 

 

2 Comments

 1. Munteanu Manuela

  Munteanu Manuela

  • LexisEdu

   Buna ziua,
   Daca doriti informatii despre cursurile pentru prescolari, va rog sa contactati oricare dintre scoli si veti primi detaliile care va intereseaza de la unul dintre reprezentantii scolii. Puteti sa trimiteti intrebari si pe adresa: secretariat@lexis-romania.eu

Add your comment

You must be logged in to post a comment.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!