ENGLEZA  GERMANA 
◊ Pre-juniori Kids (4 ani)
◊ Pre-juniori 0 – 1 (5 – 6 ani impliniti la 1 octombrie)
◊ Pre-juniori 2 (elevi clasa I)
 Durata cursurilor: 24.09.2018 -14.06.2019
Grupa: minim 6 copii 
 Frecventa: 2 sedinte/ saptamana
 
 
 
 
 
 
 
 
Pre-juniori Kids
EXPLORAREA EU-lui
INVATAREA PRIN CELE 5 ARII DE INTERES IN DEZVOLTAREA COPILULUI : motrica, emotionala, artistica, sociala si intelectuala
Descriere:  dobândirea unor competenţe de exprimare orală şi înţelegere a mesajelor audio în limba engleză, utilizarea unui vocabular adecvat vârstei, pronunţie şi intonaţie corecte, spontaneitate şi naturaleţe în conversaţie.
 
Pre-juniori 0 – Pre-juniori 1
EXPLORAREA PRIN JOC
 Descriere curs:  Cursul isi propune dezvoltarea unei atitudini deschise si pozitive fata de studiu in general si studiul  limbilor straine in particular printr-o varietate de activitati cum ar fi: povesti scurte si atragatoare, cantece, jocuri si rime.
 
Pre-juniori 2 (elevi clasa I)
EXPLORATORII ABC
Descriere curs: Cursul ofera activitati potrivite nivelului de achizitionare a unei limbi straine:  nivelul anterior fazei de productie (copilul intelege in mod predominant, dar nu verbalizeaza), producere de limbaj in stadiul elementar ( copilul poate comunica folosind cuvinte sau expresii scurte).
 
Folosirea materialalor auditive da o nota jucausa si reprezinta in acelasi timp o modalitate  amuzanta de a expune copilul la un nou set de termeni si structuri gramaticale si de a le revizui.
 
La ambele niveluri de varsta sunt introduse conform programei scolare:
 • activitati interactive ce se realizeaza cu ajutorul tablei inteligente (video si jocuri lingvistice, exercitii pentru imbunatatirea pronuntiei si intonatiei)
 • activitati desfasurate in laboratorul de calculatoare
 • activitati finalizate prin proiecte de grup

 

 

2 Comments

 1. Munteanu Manuela

  Munteanu Manuela

  • LexisEdu

   Buna ziua,
   Daca doriti informatii despre cursurile pentru prescolari, va rog sa contactati oricare dintre scoli si veti primi detaliile care va intereseaza de la unul dintre reprezentantii scolii. Puteti sa trimiteti intrebari si pe adresa: secretariat@lexis-romania.eu

Add your comment

You must be logged in to post a comment.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!