Clasele a II-a – a IV-a

ENGLEZA FRANCEZA GERMANA ITALIANA SPANIOLA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
♦ FASCINATIA COPILARIEI (nivel A, B, C)
Grupa: minim 6 copii
Durata curs: 26.09.2016 – 31.05.2017
Frecvenţă: 2 sedinţe/ săptămână
Descriere curs:
Cursul ofera copilului posibilitatea de a invata o limba straina si de a dezvolta in acelasi timp alte arii cum ar fi inteligenta interpersonala, matematica, emotionala etc. Cursul  se bazeaza pe o programa de gramatica/ vocabular bine structurata si include urmatoarele metode de abordare:
 • Communicative Approach  – limba straina e predata in primul rand ca un instrument de comunicare, accentul punandu-se pe sensul cuvantului mai mult decat pe forma si pe dezvoltarea vorbirii si a ascultarii
 • Task-based learning  – invatatul capata mai mult sens daca elevul se concentreaza pe indeplinirea unei sarcini
 • Content-based learning  – copiii invata despre subiecte adecvate si de interes pentru varsta lor: scoala, sport, descoperiri, muzica, calatorii, eroi, internet etc.
 • Learning through stories  – fiecare unitate are o povestioara ce reprezinta punctul de plecare pentru o serie intreaga de activitati ce implica folosirea de catre copil a limbii in mod creativ si activ
 • The Natural Approach  – prin tendinta de a reproduce conditiile in care copilul a achizitionat limba nativa in prima instanta (situatii reale de joc, comunicare, dobandirea informatiilor etc.care stimuleaza raspunsul fizic total prin utilizarea tuturor stimulilor din viata de fiecare zi.)

Scopul programei scolare Lexis este nu doar acumularea cunostintelor si dezvoltarea abilitatilor lingvistice ci, mai ales, eliminarea stresului in timpul activitatilor scolare si urmarirea unui progres real si durabil prin dobandirea increderii de sine, a competitivitatii si placerii de a lucra in echipa (prin eliminarea spiritului concurential).

3 Comments

 1. Buna ziua,
  Am 2 fete, Laura, clasa a III-a si Daria, clasa a II-a. As fi interesata de un curs de vara de invatare a limbii germane, cu scopul de a vedea daca le place limba si ar putea-o invata pe langa engleza (la care fac deja pregatire de 3 ani intr-un alt centru) in anul 2013-2014, pentru a le putea inscrie la Dvs.
  Mentionez ca fetele NU au nici un fel de cunostiinta de lb. germana in acest moment.
  Multumesc si astept raspunsul Dvs.

  • LexisEdu

   Buna ziua,

   Doar un reprezentant al scolilor va poate furniza informatiile solicitate. Va rog sa contactati direct secretariatul scolii Lexis din apropierea locuintei dv. Pe site http://www.lexis.ro/faqs/ mai puteti gasi si alte aspecte care va pot interesa, respectiv reduceri, documente necesare pentru inscriere etc. Alegeti scoala care va intereseaza din pagina http://www.lexis.ro/scolile-lexis/.

 2. LexisEdu

  Buna ziua,
  Puteti sa inscrieti copilul la un curs de an scolar pentru juniori (30.09.2013 – 03.06.2104). Doar pentru adulti avem cursuri pe module de 30/ 45 ore.
  Inscrierea presupune achitarea unui avans de 20%, dar aveti posibilitatea sa intrerupeti contractul in anumite situatii. Pentru conditii de retragere si un calcul corect al ratelor, va rog sa va adresati unei scoli Lexis din zona in care locuiti http://www.lexis.ro/scolile-lexis/. Detalii privind returnarea taxelor si conditii de inscriere gasiti si pe pagina http://www.lexis.ro/faqs/.
  O zi buna.

Add your comment

You must be logged in to post a comment.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!