DESCHIDEREA ANULUI SCOLAR 2017 – 2018

Copilăria este lumea miracolului și a magiei. Copilăria se termină în momentul în care lucrurile încetează să mai fie uluitoare. Atunci cînd lumea îți dă senzație de deja vu, cînd ești rodat de existență, devii adult. Eugen Ionescu

Va invitam sa participati la deschiderea anului scolar Lexis care va avea loc intr-o atmosfera de miracol si magie creata de spectacolul Teatrului Masca, “A fost odata ca niciodata”.

Copiii si adultii care si-au pastrat coANIVERSARE 25pilaria sunt asteptati la intalnirea cu cele mai indragite personaje de basm, prezentate intr-o maniera surprinzatoare. Tehnica actoriceasca, regia, costumele, decorul scenic si cel natural oferit de esplanada parcului va vor oferi 50 de minute senzationale. Cinci povesti nemuritoare (Cenusareasa, Alba ca zapada, Scufita rosie, Hansel si Gretel si Harap Alb), cinci intalniri si apoi … deznodamantul surpriza al fiecarui basm.

Scenariul si regia spectacolului “A fost odata ca niciodata”: Mihai Malaimare

Prologul si epilogul spectacolului sunt realizate cu sprijinul elevilor scolii Lexis Oltenitei, participanti la clubul de arta dramatica in limba engleza.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

No Comments Yet.

Add your comment

You must be logged in to post a comment.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!