INFO PARINTI

Share

Dragi vizitatori ai noului site Lexis Scoli de Limbi Straine 2013,

Bine ati venit! Ne face placere sa va prezentam aceasta noua varianta si sa va incurajam sa-i rasfoiti paginile pentru a va familiariza cu noua structura si tematica. Veti observa cele 5 butoane principale din banner. Fiecare va deschide alte butoanele de navigare care va vor oferi informatii suplimentare. Veti avea posibilitatea sa treceti cu usurinta de la o sub-pagina la alta sau la alta tema.

Va rugam sa acordati atentie noilor teme abordate:ACADEMICA – Cursuri , informatii despre Scolile Lexis si sa va relaxati citind postarile de pe Blog.

Daca aveti acces la un cititor RSS,   puteti adauga sursa noastra   pentru a ramane  conectati cu evenimentele si informatiile furnizate pe site, fara a fi nevoiti sa va conectati frecvent (iconita portocalie).

Daca sunteti un utilizator incepator al Internetului, iata cateva lamuriri:

Ce este un RSS? Un cititor de stiri. Majoritatea sunt gratuite si cele mai populare sunt: Google Reader, GreatNews Reader sau RSS Reader.  Folosind feed-uri RSS nu veti mai fi nevoit sa memorati numele site-urilor preferate. Cititorul RSS aduna informatiile de pe site-urile pentru care v-ati abonat pe o singura pagina de pe calculatorul dv.

Incercati instalarea cititorului dv de fluxuri informationale, urmand urmatoarele instructiuni pentru instalare si dezinstalare:

RSS Reader Download

Speram ca noul site sa devina una dintre sursele dv de informare – nu doar un instrument de documentare, ci si un mijloc de comunicare. Vom aprecia comentariile si sugestiile dv. pentru remedierea unor erori sau imbunatatirea si diversificarea continutului.

Primele noastre propuneri:

Comunicarea cu parintii

Adresa dumneavoastra de email este un eficient instrument de comunicare pentru scolile Lexis.  Este mai important ca niciodata sa pastrati o permanenta legatura cu scoala pentru a solicita informatii privind performanta scolara si frecventa la cursuri a copilului dv. Puteti sa solicitati temele din ziua cand acesta a absentat si sa ne informati in legatura cu eventualele probleme de sanatate.

Este recomandabil sa va creati o adresa de email pentru comunicarea cu scoala si sa anuntati daca aceasta se schimba.

E-News

Doriti mai multe informatii despre activitatea organizatiei Lexis Scoli de Limbi Straine? Va intereseaza site-urile sociale? Ne gasiti pe Facebook , YouTube si Google+ . Pentru informatii de ultima ora va invitam pe Twitter sau Pinterest.

Folosim serviciile acestor retele pentru a va furniza comunicate de presa si informatii privind succesele elevilor si profesorilor nostri, precum si evenimente din tara si internationale care ar putea sa va intereseze.

Ghid pentru parinti

Traim intr-o lume coplesita de stiri, schimbari si tensiuni. Cum ne adaptam? Ce solutii exista pentru a-i ajuta pe copii sa faca fata tentatiilor, sa depaseasca momentele de nesiguranta sau neincredere? Dorim cu totii raspunsuri si solutii rapide.

Avand in vedere caracterul unic al fiecaruia dintre noi, orice provocare trebuie abordata cu rabdare si tact.

Incercam sa fim ghidul dv pe probleme de:

Studii in strainatate
Informatii detaliate privind recunoasterea academinca si a calificarilor profesionale:
Recunoasterea si echivalarea diplomelor
 
Abonati-va la RSS-ul Lexis, daca doriti  sa verificati cu usurinta cele mai recente postari.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!